Jednoduché, ale účinné metody vedení lidí - Souček, Zdeněk
Ako viesť spolupracovníkov a seba samého k tvorivej práci a vysokým výkonom. Zásady účinného vedenia ľudí: Nikdy nič nezabudnúť, úloha musí byť splnená, správna miera odstupu od veci, mať autoritu, kontrola nákladov a zisku, citlivý prístup k ľuďom, stimulácia.