Zavedenie jednotného štátneho účtovníctva a výkazníctva
Správa o realizácii Projektu zavedenia jednotného štátneho účtovníctva a výkazníctva a návrh na ďalší postup realizácie. Súčasný stav. Organizačné a finančné zabezpečenie projektu. Metodika účtovania a vykazovania. Systémová podpora aplikácie novej metodiky účtovania a vykazovania. Kvalita vzdelania účtovníkov v štátnom a verejnom sektore. Návrh ďalšieho postupu.