Inspirace Toyotou - Bauer, Miroslav
Metóda Kaizen založená na kontinuálnom zlepšovaní. Hlavné parametre, podľa ktorých sa posudzuje úspešnosť firiem. Inšpirácie z Gemba Kaizen. Realizácia princípu 5S u nás známeho princípu 5U. Presadzovanie metódy Kaizen vo výrobe a v logistike.