Jak zajistit spravedlivou mzdu? - Kudláček, Ladislav
Otázka rovnosti odmeňovania práce. Individuálne zmluvy o mzde. Komplikácie a nevýhody odmeňovania na základe individuálnej zmluvy o mzde. Hodnotenie práce tarifnou mzdou. Výhody tarifného systému odmeňovania. Problémy pri novom zavádzaní tarifných miezd. Príklady z praxe.