Modely oceňovania opcií - Demjan, Valér
Hranice opčnej prémie pre call opciu. Vývoj opčnej prémie pre call opciu. Hranice opčnej prémie pre put opciu. Vývoj opčnej prémie pre put opciu. Vplyv dividend na hodnotu opcie. Európska call opcia. Európska put opcia. Americká call opcia. Americká put opcia.