Evropská unie a Turecko: krize důvěry? - Beneš, Vít
Vyjednávací proces Európskej únie s Tureckom o vstupe Turecka do Európskej únie. Kritériá vstupu. Cyperský problém ako kameň úrazu. Ďalšie podmienky prijatia. Problém francúzskeho referenda a dôveryhodnosť Európskej únie.