EU-35: dojde k rozšíření na Balkán? - Tesař, Filip
Aktivity Európskej únie na Balkáne. Vzájomné zbližovanie a posilnenie nádeje na prijatie do Európskej únie. Integrácia čiernomorskej oblasti (Rumunsko a Bulharsko). Otázka krajín jadranskej oblasti (Chorvátsko, Macedónsko, Čierna Hora, Srbsko, Bosna a Hercegovina). Podpora členských krajín Európskej únie.