Zákon o slobode informácií - uplatňovanie v praxi - Bartl, Jaroslav
Zákon č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám a jeho novelizácie. Potreba novelizácií, dôvody. Metodika a zákon. Povinné zverejňovanie informácií. Prostriedky na zlepšenie informačných tokov.