Výzvy pro dozor nad pojišťovnictvím-od schvalování produktů až po řízení podnikatelského rizika - Knauth, Klaus-Wilhelm
Zmeny práva upravujúceho dozor nad pojisťovňami. Stochastický prístup uplatnený v riadení spoločnosti. Nové trendy v poisťovníctve. Rozdielne riziká v poisťovníctve a bankách.