Vybrané nástroje na zvyšovanie účinnosti a efektívnosti distribučných činností - Daňo, Ferdinand, 1959-
Prispôsobovanie sa distribučných systémov meniacemu sa prostrediu. Usporiadanie distribučného kanála prostredníctvom novej štruktúry. Dôraz na uspokojovanie požiadaviek konečného spotrebiteľa - ECR (Efficient Consumer Response). Reinžiniering procesov v distribučnom kanáli. Varianty usporiadania vzťahov v rámci distribučných kanálov. Využívanie outsourcingu v distribučnom kanáli. Ťažisko v outsourcingu logistiky - zásobovacia a distribučná logistika. Riziká outsourcingovej logistiky. Distribučný dizajn ako proces tvorby štruktúry distribučného kanála.