Miery hodnotenia marketingovej úspešnosti v stratégiách tvorby pozície značky - Lukačovičová, Zuzana
Tvorba trhovej pozície značky. Trendy trhu nealko nápojov na Slovensku a v Európe. Značka na trhu minerálnych vôd. Privátna značka ako úspešný marketingový nástroj. Privátna značka v kategórii stolové a minerálne vody.