Ovládnite značky - Lesay, Juraj
Pri akom sortimente je vhodné predávať produkt pod regulárnou značkou alebo pod privátnou značkou. Porovnanie vzájomného vývoja regulárnych a privátnych značiek v ČR - výsledky prieskumu. Sortimentové kategórie je možné rozdeliť do troch typov trhov - hodnotovo orientované, objemovo orientované a nerozvíjané trhy. ABC brandy na týchto typoch trhov.