Model HERMIN - Kvetan, Vladimír
Základná štruktúra všeobecného modelu HERMIN. Model ISWE-HERMIN 05. Vyhodnocovanie Národných rozvojových rámcov modelom HERMIN. Porovnanie alokačných scenárov NSRR Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja a makroekonomické hodnotenie scenárov.