Bankári chcú viac času na slovenský veľký štvrtok - Mravcová, Jana
Prechod Slovinska na euro 1.1.2007 prebehol bez veľkých komplikácií. Slovinsko môže byť zdrojom niektorých poznatkov pre krajiny, ktoré sa chystajú prejsť na euro. Slovensko by malo prejsť na euro 1.1.2009, čo pripadne na štvrtok. Príprava slovenských bánk na konverziu. Národný plán zavedenia eura na Slovensku.