Vývoj cien nehnuteľností na bývanie - Cár, Mikuláš
Vývoj cien nehnuteľností na bývanie v určujúcich krajinách eurozóny. Predpokladané spomaľovanie rastu cien nehnuteľností na bývanie v eurozóne. Ras cien nehnuteľností na bývanie v SR po prechodnom poklese. Orientačný vývoj cien nehnuteľností na bývanie v SR od roku 2002 podľa regiónov.