Klasifikácia priemyselných podnikov podľa efektívnosti pomocou diskriminačnej analýzy - Vojtková, Mária, 1966-
Aplikácia diskriminačnej analýzy pri sledovaní ekonomickej efektívnosti priemyselných podnikov zaradených do 40 oddielu OKEČ. Kroky analýzy. Definovanie skupín štatistických jednotiek. Aplikácia krokovej diskriminačnej analýzy. Výstup analýzy.