Financovanie a finančná situácia podnikateľskej sféry na Slovensku v priebehu roku 2006 - Beka, Ján
Obsahové vymedzenie podnikateľskej sféry. Hodnotenie nominálnych úrokových sadzieb podľa typu podnikateľskej jednotky. Krátkodobé a dlhodobé úrokové sadzby. Interné a externé zdroje financovania. Zadlženie podnikateľských subjektov a úrokové platby.