Keď ulice potichu komunikujú - Smiešny, Jaroslav
Neverbálna komunikácia v reklame. Billboardy veľkých spoločností využívajúce reč tela. Nástrahy neverbálnej komunikácie. Rozdielne významy reči tela v rôznych kultúrach. Neverbálna komunikácia aj v reklame politických strán.