Analýza garantovaných a airbag certifikátov - Šoltés, Michal
Ciele analýzy garantovaných certifikátov a tzv. airbag certifikátov. Definícia funkcie zisku týchto certifikátov. Podstata tvorby garantovaného certifikátu. Definícia airbag certifikátu. Podstata tvorby airbag certifikátu.