Pozitíva a negatíva doterajšieho uplatňovania spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ - Nemec, Stanislav
Priaznivé a nepriaznivé efekty vstupu Slovenska do EÚ pre podnikateľov v poľnohospodárstve. Vývoj bilancie zahraničného obchodu s agrokomoditami v SR.