Jak jednat s finským obchodním partnerem - Gullová, Soňa
Aké pravidlá je potrebné dodržiavať pri obchodnom rokovaní s fínskymi partnermi. Vecnosť ako základný znak rokovania. Prospešný vplyv sauny na priebeh rokovania. Hovorené slovo má váhu písomnej správy. Požiadavka na vysokú kvalitu výrobku. Rovnoprávne postavenie zahraničných podnikateľov s domácimi. Spoločný daňový systém pre domácich aj zahraničných podnikateľov. Rokovací jazyk nemčina a angličtina.