E-marketing: zaujmi, prodej a neboj se - Bohuněk, Bohuslav
Bohaté a kreatívne využitie prostriedkov komunikačného mixu pomocou internetu. Aktuálne trendy v e-marketingu. Reklama vo vyhľadávačoch. Budovanie a posilnenie značky na internete. On-line marketingový prieskum slúžiaci k hlbšiemu poznaniu návštevníkov stránok. Aktívne zapojenie zákazníka. Internetová reklama zacielená na skupinu mladých. Spoločnosti, ktoré využívajú e-marketing v najväčšej miere. Cieľ e-marketingu: osloviť, zaujať a "zanechať".