Organizačná rutina - problém stability a zmeny - Bolfíková, Eva
Chápanie organizačnej rutiny. Organizačné pravidlá a rutina. Pôvod a efekty organizačnej rutiny. Organizačná rutina a zmena. Nová teória organizačnej rutiny.