Flexibility of Strategic Choices in an Opera House Management - Tajtáková, Mária
Reformy manažmentu v opere uskutočnené v rôznych krajinách s cieľom transformácie štruktúrnej "skostnatelosti" na manažérsku flexibilnosť. Strategické možnosti v manažmente opery. Metodológia. Výsledky a analýza. Opera na Slovensku. Štruktúrne reformy slovenskej opery. Flexibilita strategického manažmentu v slovenskej opere.