Konkurenčná výhoda slovenských poľnohospodárskych podnikov v EÚ - Grznár, Miroslav
Identifikácia niektorých foriem konkurenčnej výhody, ktoré môžu uplatniť slovenské agrárne podniky po vstupe do EÚ. Analýza možností využitia úspor z rozsahu, potenciál rastu produktivity práce a manažment vstupov pri riadení intenzifikačného procesu.