Výber diskriminačných premenných pri rozdelení priemyselných podnikov podľa efektívnosti - Vojtková, Mária, 1966-
Termín a podstata diskriminačnej analýzy. Analýza priemyselných podnikov zaradených do 40 oddielu Odvetvovej klasifikácie ekonomických činností - "výroba a rozvod elektriny, plynu, pary a teplej vody". Ide o anonymizované údaje poskytnuté pre vedecké účely zo Štatistického úradu SR za rok 2003.