Cross-section Approach to Measuring the Shadow Economy - Orviská, Marta
Charakteristika šedej ekonomiky. Teória. Participácia na šedej ekonomike. Meranie šedej ekonomiky - tradičné prístupy. Meranie šedej ekonomiky - mikroekonomický prístup. Dáta a empirické výsledky. Údaje. Regresné výsledky. Veľkosť šedej ekonomiky a implikácia politiky boja proti šedej ekonomike v Slovenskej a Českej republike.