Využitie matematicko-štatistických metód v procese dataminingu - Barochovský, Jaroslav
Širší a užší význam pojmu datamining. Štatistika a datamining. Metódy dolovania dát. Prediktívne modelovanie. Regresia. Neurónové siete. Rozhodovacie stromy. Klasifikácia. Analýza asociácií. Vzorkovanie. Využitie matematicko-štatistických techník dolovania dát.