Európska únia a colné predpisy - Chudík, Július
Dňom 1.5. 2004 stratilo Slovensko svoje colné územie a stalo sa súčasťou colného územia Spoločenstva. Colné konanie vo vzťahu k SR. Stručný prehľad colných predpisov Spoločenstva. Národné colné predpisy. Informácie a kontroly.