Existencia tradičného a moderného sektoru ekonomiky v štátoch severnej Indie - Mojžiš, Miroslav
Región severozápadnej Indie - ekonomický, sociálny a environmentálny profil. Vybrané súčasné problémy a hlavné výzvy. Prehľad gramotnosti vo vybraných štátoch svernej Indie. Vývoj tradičného a moderného sektoru ekonomiky. Ekonomický dualizmus.