Veda a výskum ako hnací motor znalostnej ekonomiky vo svetle Lisabonskej stratégie - Gonda, Vladimír
Lisabonská stratégia a budovanie znalostnej ekonomiky. Investície do vedy a výskumu v EÚ. Postavenie univerzít pri plnení Lisabonského procesu. Budovanie znalostnej ekonomiky na Slovensku. Vybrané problémy rozvoja vedy a výskumu v SR.