Vývoj HDP v Slovenskej republike v rokoch 1999 - 2004 - Sobotová, Anna
Hospodárska politika a jej ciele - trvalý a primeraný ekonomický rast, stabilné ceny, vonkajšia ekonomická rovnováha, optimálna miera nezamestnanosti. Praktická časť - porovnanie vývoja nominálneho a reálneho HDP, deflátora HDP, domáceho dopytu, produktivity práce, pracovných nákladov, vývoj dovozu a vývozu tovarov a služieb v období rokov 1999 - 2004.