Produkt Časť 5.2.1 - Majdúchová, Helena, 1963-
Pojem a klasifikácia produktov. Úrovne produktu: jadro produktu, základný produkt a rozšírený produkt. Označenie produktov. Funkcie značky. Sledovanie životného cyklu produktu. Vývoj nového produktu.