Marketingová komunikácia Časť 5.2.3 - Grančičová, Katarína, 1967-
Marketingová komunikácia ako systém komunikačných metód a prostriedkov, pomocou ktorých podnikateľ ovplyvňuje nákupné správanie zákazníkov. Komunikačný mix podniku. Reklama a základné reklamné prostriedky. Podpora predaja. Formy osobného predaja. Práca s verejnosťou - public relations. Priamy marketing formou poštových zásielok, telefónu, faxu a e-mailu.