Daňová sústava Slovenskej republiky od roku 1993 do roku 2005 - Kušnírová, Jana, 1977-
Daňový systém v SR v období rokov 1993 až 2003. Zákon č. 286/1992 Zb. ako prvý daňový zákon v samostatnej SR. Charakteristika daňového systému v SR platného v roku 2003. Daňová reforma a nový zákon o dani z príjmov platný od 1.1.2004. Cieľ nového zákona o daniach č. 595/2003. Daňový systém v SR platný od roku 2005.