Podmienky na podnikanie ovplyvňujú všetkých - Hajko, Jozef
Mýty o správaní sa podnikateľov. Vzťah zamestnanca a podnikateľa. Zvyšovanie počtu pracovných miest. Zlepšenie podnikateľského prostredia na Slovensku. Zaostávanie Slovenska v iných zložkách podnikateľského prostredia. Vyhýbanie sa chybám ostatných.