Energetické zdroje vo svetovej ekonomike - Grešš, Martin, 1978-
Analýza postavenia klasických fosílnych palív vo svetovej ekonomike z pohľadu ich rezerv, ťažby a spotreby. Ropa ako najpoužívanejší zdroj na výrobu energie a ďalších produktov.