S Moodle to ide ľahšie - využitie LMS Moodle vo výučbe regionálnej ekonómie - Rehák, Štefan, 1974-
Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment) ako pedagogický nástroj. Kurzy, v ktorých študuje okolo 6 miliónov študentov. E-learning - forma a ciele, pedagogické princípy Moodle. Testovanie a spätná väzba študentov na test, výhody a nevýhody pre študentov a pedagógov. Stručná prezentácia príspevku.