Bariéry a možnosti posilňovania inovačnej kapacity regiónov zo strany územnej samosprávy - Kozovský, Dušan
Dotazníkový prieskum zameraný na zistenie názorov na možnosti podpory inovačného podnikania a rozvoja, ako aj podpory inovačnej infraštruktúry zo strany samospráv. Hlavnú pozornosť autor sústredí na efektívne a účinné podporovanie inovačnej aktivity malých a stredných podnikov a budovania podnikateľských inkubátorov. V závere sa zameriava na hlavné dôvody doterajšieho obmedzenia zo strany územnej samosprávy prispieť k posilneniu inovačných aktivít firiem a celého regiónu.