Nákup cez internet: prečo, kedy a pre koho? - Horská, Elena
Prieskum správania sa kupujúcich pri výbere spôsobu nákupu. Nákup cez internet. Typy zákazníkov podľa skúsenosti s nákupom cez internet. Získanie a udržanie zákazníkov.