Súkromno-verejné partnerstvá a financovanie infraštruktúry závery z odborných prác a skúseností EIB - Maystadt, Philippe
Využívanie súkromných zdrojov na financovanie projektov infraštruktúry. Charakteristiky súkromno-verejných partnerstiev (PPP). Ekonomické klady a zápory PPP. Obstarávanie investičných projektov prostredníctvom PPP. Právo kontroly nad objektom. Výstavba a prevádzka objektu v jednej zmluve. Prenesenie rizika z verejného na súkromný sektor. Úloha EIB v oblasti PPP.