Výhody a nevýhody elektronických peňazí - Slovinec, Marko
Vplyv druhu transakcie na výhody a nevýhody nasledovných foriem platobných prostriedkov: elektronické peniaze, hotovosť, peniaze na účtoch, kreditné karty. Transakcie s osobným kontaktom a transakcie na diaľku, ich charakteristiky. Inštitúcie elektronického peňažníctva.