Ochrana mobilných dát - Valovič, Peter
Sú informácie, ktoré boli v prenosných zariadeniach (noteboky, smartphony, PDA) uložené, dostatočne chránené pred zneužitím tretími osobami ? Ochrana šifrovaním, povinná autentifikácia. Problémové zariadenia. Dátové stredisko. Ochrana notebookov. Podpora mobility od Microsoftu.