Znevýhodnený používateľ a knižnica - Matthaeidesová, Marta
Analýza problematiky znevýhodnených používateľov v knižničnej a informačnej vede. Vymedzenie základných špeciálnych informačných zdrojov v knižnici. Informačné potreby a informačné správanie ZP. Poskytovanie diferencovaných knižnično-informačných služieb v knižnici. Využitie moderných informačných technológií a internetu.