Produktivita práce-rozhodující faktor konkurenceschopnosti české ekonomiky - Zeman, Karel
Produktivita práce na makroekonomickej úrovni. Prehľad úrovne hrubého domáceho produktu na pracovníka vo vybraných krajinách. Úroveň hodinovej produktivity práce. Vplyv využitia pracovného času na úroveň produktivity práce. Základné väzby medzi celkovou produktivitou práce a využitím pracovného času a hodinovou produktivitou práce vo vybraných krajinách. Štrukturálne aspekty produktivity práce. Základné faktory úrovne produktivity práce.