Wellness v dreveniciach a týždeň bizónieho mäsa - Horváthová, Jarmila
Kvalitné hotely na nových miestach. Zahraničné investície v hotelovom biznise. Rast konkurencie v gastrobiznise a hotelierstve. Metódy prosperovania hotela.