Boj o poštové služby začína - Môciková, Renata
Plánovaná úplná liberalizácia poštového trhu na Slovensku za z roku 2007 presúva na rok 2009. Rok 2007 bude prvým rokom skutočnej konkurencie v niektorých kategóriách doručovateľských služieb. Konkurenti Slovenskej pošty (Prvá Doručovacia, Kolos, TNT Post Slovensko), čo ponúknu, pre akých klientov, aké majú siete, v čom by mali byť lepší. Výhody Slovenskej pošty. Základným impulzom k úvahám nad prechodom od Slovenskej pošty k súkromným doručovateľom bude v prvej fáze najmä cena.