Zákon o reklame novelizovaný - Černegová, Valéria
Novela zákona o reklame, ktorá začne platiť od apríla, prerozdeľuje kompetencie orgánom štátnej správy pre dozor nad reklamou jednotlivých druhov tovarov. Najzásadnejšie zmeny novely. Zvýšenie postihu. Stanovené minimum pokuty.