Katalóg alebo internet ? - Môciková, Renata
Internet predstavuje pre zásielkový obchod ideálny predajný kanál. Jeho podiel na celkových nákupoch v tomto segmente tvorí priemerne 17 percent a v budúcnosti význam internetu porastie. Kto nakupuje on-line. Motivácia zákazníkov.