Východ pracuje na svojom IT Valley - Sobinkovič, Branislav
Košické združenie právnických osôb. Zlepšenie podnikateľského prostredia pre high-tech investorov. Zamestnávanie v oblasti informačno-komunikačných technológií. Spolupráca členov združenia s univerzitami.